PrintForside
E-learnings moduler


Tilbage til hjemmesiden

 
 

Tre historier fra Vesthimmerlands fortid

 
 
Museet er et skatkammer, hvor der er alle muligheder for at gå på opdagelse. Du kan finde alt fra beskedne potteskår over pragtfulde bronzeskatte til et par moderne, let brugte rulleskøjter. Alle er de med til at fortælle om danskernes fælles fortid og kultur.

På museet indsamler man hele tiden viden om fortiden og forsker i den. På Vesthimmerlands Museum er arbejdet koncentreret om Vesthimmerland, som er museets ansvarsområde. Det er især genstande, som indsamles, men der arbejdes også med tekster og billeder (fotos og malerier). I fagsprog kaldes dette materiale for kilder.

Ved at klikke dig gennem tre udvalgte historier, kan du få et indtryk af, hvad forskellige slags kilder kan fortælle. Du finder også ud af, hvilke fagfolk der arbejder med dem og hvordan de arbejder med dem. Billederne og teksterne, som vises undervejs, giver dig desuden mulighed for selv at arbejde videre med materialet derhjemme eller i skolen.

Vælg et modul i menuen til venstre i skærmbilledet eller tryk på luk knappen i øverste højre hjørne af skærmbilledet for at afslutte e-learningsdelen.


Hjælp


Vælg et modul og brug derefter navigationspilene i nederste højre side af skærmbilledet for at skifte mellem modulets sider.

Klik på følgende link for at se en detaljeret beskrivelse af alle funktioner.

 Hjælpeside

sitelist.html